Run and Ride the Border

Run and Ride the Border
Ben je klaar voor de derde editie van Run the Border, another crazy trail? Kom dan in 2022 naar Limburg met zijn mooie klimmetjes, single tracks en prachtige vergezichten.
Ride the Border: een technisch parcours op vrijdag, lekker stuk gaan op zaterdag en op zondag een mooie afsluiter met de overgebleven bikers.
Er zijn 50 plaatsen beschikbaar. Dus meld je snel aan!
Afstanden en route
• 25 km of 50 km trail Run
twee geheel nieuwe rondes met start en finish op camping Oosterberg
Optioneel voor de deelnemers die het hele weekend aanwezig zijn is er een afstand en route van 10km warming-up op vrijdag en een 10km cooling-down op zondag beschikbaar;
• Vrijdag, optioneel is een 20km trail Ride (technisch als warming-up), zaterdag een 80 km trail Ride en zondag een optionele 30km trail Ride (als cooling-down).
Deze afstanden en routes zijn beschikbaar voor de deelnemers die het hele weekend aanwezig zullen zijn.

Voor alle afstanden geldt dat je ze gezamenlijk of alleen op gpx loopt of fietst.
Er zijn geen markeringen onderweg.
Programma
Naast een uitdagende en goed georganiseerde Run and Ride vanaf de hoogst gelegen camping van Nederland hebben we nog meer voor je:
• Op vrijdagavond start de LiTi crew met een heerlijke bourgondische BBQ incl. Summer Vibes door Eef Versteegen. Neem zelf eten/drank en een campingstoel mee en feest mee.
• Op zaterdag voor de start ontvang je een punt ambachtelijke Limburgse vlaai van www.bakkerijfranssen.nl en verse koffie of thee. En voor onderweg krijg je een effectieve snack van www.chiacharge.nl. Een verzorgingspost bij Start en Finish en bij de finish ontvang je tot slot ook nog een gepersonaliseerde medaille en consumptie.
Kosten
De inschrijfkosten voor deze Run and Ride zijn € 20.
Aanmelden
Via de website.
Overnachten
De start en finish zijn bij Camping Oosterberg, een schitterend gelegen uitvalsbasis voor loop- en fietsroutes. Hier heb je de mogelijkheid om te overnachten. Reserveer je kampeerplek rechtstreeks via www.camping-oosterberg.nl. Geef bij je reservering aan dat je meedoet aan Run and Ride the Border. We krijgen zoals ieder jaar namelijk weer een eigen plek op de camping.
Praktische informatie
📅 Datum: September 2022
⏱ Starttijd vrijdag: 16.00 uur, zaterdag 8.30 uur en zondag 10.00 uur
📍 Camping Oosterberg, Oosterberg 2, 6285 AD Epen
💶 Kosten compleet pakket: € 20
➡️ Aanmelden: via de website 
📲 Betalen: via de website

Wat zoekt u?

Winkelwagen