Run the Slopes

Love it, Trail it!

Unleash your inner vertical K beast, Run the Slopes powered by Silva

Plaatje banner uiting 😉

Wat ga je doen?

Je loopt een gave vertical K,  Love it, Trail it style. Van 4 kanten loop je op jou manier zo snel mogelijk naar de top van de uitkijkheuvel in Spaarnwoude. Maar omdat we in Nederland wonen moet je ook weer 4 keer naar beneden. Dit herhaal je 10 keer om uiteindelijk dus 40 keer naar de top van de uitkijkheuvel te zijn gelopen.

Parkeren:

Parkeren kan je doen bij SnowWorld in Velsen-Zuid gelegen aan de Heuvelweg 6-8. Het terrein is vanwege corona dicht. Bij de hoofdingang naar rechts, eerste weg links de Valleiweg op. Hier kun je parkeren. Er zijn ook parkeerplekken als je nog een stuk naar boven rijdt t.h.v. de klimmuur Spaarnwoude. Dit is dichterbij de uitkijkheuvel waar je verwacht word te gaan starten met Run the Slopes.

Parcours:

Je kunt het gehele jaar Run the Slopes aangaan en met ons delen via Strava in onze club Run the Slopes. Zet wel even in de omschrijving Run the Slopes.

Gpx:

Hieronder vind je de gpx. *vanwege werkzaamheden kan de lange lus aan de zuid zijde hierom nog aangepast worden.

https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2854717&key=MRmox8Uug.agk

Ondergrond:

Blubber, gras, gravel, rotsen, boomstronken kun je tegenkomen. E.e.a. is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Onwijs veel succes met Run the Slopes en geniet ervan,  vergeet je (Silva) hoofdlamp niet en je eigen drinken/voeding.

Je dient te beschikken over een goede conditie en dient een redelijke ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Starten is geheel op eigen risico en verantwoording.

 

Wat zoekt u?

Winkelwagen