Run the Tombs

Run the Tombs
Ben je klaar voor de eerste editie van Run the Tombs, another crazy trail? Kom dan in 2022 naar de Utrechtse Heuvelrug (Doorn) met zijn fraaie rivierenlandschap, historische stadjes, oude kastelen en een heuvelachtig bosgebied met prachtige vergezichten.
Je kiest voor een trail van 100 kilometer die je loopt op gpx. De start en finish zijn bij camping RCN het Grote Bos (Doorn), schitterend gelegen midden in het bos omringd door cultuur, natuur, landgoederen en kastelen. Hier heb je de mogelijkheid om te overnachten.
Reserveer je kampeerplek rechtstreeks via https://www.rcn.nl/.../utrecht/rcn-het-grote-bos/kamperen .
De inschrijving voor deze trail zijn 10 euro. Dit is inclusief een gave originele gepersonaliseerde medaille en een flapjack van Chiacharge.nl. Aanmelden kan uitsluitend vooraf via e-mail: loveittrailit@crazytrails.nl . Vermeld in je e-mail je voor- en achternaam, je telefoonnummer en een telefoonnummer voor noodgevallen. Na je aanmelding, sturen we je een Tikkie voor de betaling van de inschrijfkosten. Restitutie van de inschrijfkosten is niet mogelijk.
Aan deze trail is sinds 2018 gewerkt door langeafstandsloper Arnoud Bührs en is onderdeel van een ongekend mooie maar veel langere ultra trail. Een trail waarover wij samen vaak spraken en in 2022 mogelijk zal worden georganiseerd.
Er zijn 50 plaatsen beschikbaar.
Dus meld je snel aan!

Wat zoekt u?

Winkelwagen