Even voorstellen, Willem Schofaerts, Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, Willem Schofaerts, Meet the LiTi crew!

Ik ben Willem Schofaerts (est.1972) en woonachtig in Den Haag. Ik werk in de offshore olie-en gas- en offshore wind industrie als duik(er) supervisor en hou me tevens bezig met het voorbereiden en organiseren van duik projecten.

In mijn vrije tijd loop ik zoveel mogelijk trails waar mogelijk en waar het past in combinatie met mijn gezinsleven. Vanaf mijn huis loop ik zo de duinen in waar ik geniet van de rust en natuur! Met de Costa Blanca Ultra en de Snowdonia Ultra Trail heb ik de benodigde punten binnen voor de UTMB 171km. Helaas is de UTMB 1 grote loterij en helaas ben ik uitgeloot voor deelname dit jaar. Dus maar gelijk ingeschreven voor een andere mooie Ultra: de Transylvania 100K in Roemenië eind mei.

Verder hebben we ook dit jaar weer de nodige kleinschalige maar uitdagende trails met LiTi op de planning staan dus hou de website in de gaten!

Groet,
Willem

#loveittrailit #meettheliticrew

 

Laat een reactie achter

Wat zoekt u?

Winkelwagen