Even voorstellen, Willem Schofaerts, Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, Willem Schofaerts, Meet the LiTi crew!

Ik ben Willem Schofaerts, 50 jaar en woonachtig in Den Haag. Ik werk in de offshore olie-en gas industrie als duik(er) supervisor.

In mijn vrije tijd loop ik zoveel mogelijk trails waar mogelijk en waar het past in combinatie met mijn gezinsleven. Vanaf mijn huis loop ik zo de duinen in waar ik geniet van de rust en natuur! Met de Costa Blanca Ultra en de Snowdonia Ultra Trail heb ik de benodigde punten binnen voor de UTMB 171km in 2023. Planning is deze samen met Ron te gaan lopen echter moeten we wel eerst ingeloot worden!

Ook hoop ik dat we dit jaar meer trails voor LiTi kunnen realiseren.

Kom je ook naar Run the Border 24 september 2022?

Groet,
Willem

#loveittrailit #meettheliticrew

 

Laat een reactie achter

Wat zoekt u?

Winkelwagen