Heb je de nieuwe Chia Charge Vegan Flapjacks al geproefd?

Even voorstellen, Willem Schofaerts, Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, Willem Schofaerts, Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, persoonlijke korte verhalen, Meet the LiTi crew!

Ik ben Willem Schofaerts, 49 jaar en woonachtig in Den Haag. Ik werk in de offshore olie-en gas industrie als duik(er) supervisor.

In mijn vrije tijd loop ik zoveel mogelijk trails waar mogelijk en waar het past in combinatie met mijn gezinsleven. Vanaf mijn huis loop ik zo de duinen in waar ik geniet van de rust en natuur! Mijn doel voor dit jaar is de Snowdownia, 100km, in Wales om mede met deze trail de punten te vergaren voor de UTMB in 2023.

Ook hoop ik dat we dit jaar meer trails voor LiTi kunnen realiseren.

Kom je ook naar Run the Tops 26 maart 2022?

Groet,
Willem

#loveittrailit #meettheliticrew

Laat een reactie achter

Wat zoekt u?

Winkelwagen