Fenix night trail RUN THE BATS 15-12-2023

Ben je klaar voor de 5e editie van Run the Bats?

Kom dan op vrijdag 15 december 2023 naar de duinen van het prachtige Nationaal park Zuid-Kennemerland met zijn mulle zand, mooie klimmetjes en single tracks.

In vaak meest barre winterse omstandigheden moet je goed concentreert opletten welke stappen je kiest en dat allemaal met hoofdlamp op je hoofd. Loop niet blind achter je voorganger aan maar blijf goed kijken naar de retrorefecterende bordjes van Love it, trail it en het pad.

Er zijn 150 plaatsen beschikbaar voor deze night trail. Dus meld je snel aan!

Afstanden en route
• 13,5 km (150d+) of 19 km (300D+) trail run.
Een dag ticket kopen behoort niet tot de mogelijkheid.
Voor beide afstanden geldt dat deze volledig zijn gemarkeerd door middel van herbruikbare retroreflecterende Love it, trail it aanwijsborden.Ook ontvang je de gpx route in de week voor de wedstrijd.

Programma
We heten je van harte welkom op de Fenix night trail vanuit Nova Zembla.
Hier kom je je aanmelden en er zijn op dit tijdstip in de omgeving meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig. In de duinen zijn de vaste Love it, Trail it vrijwilligers met voldoende aanwezig om eventuele deelnemers die verdwalen of hulp nodig hebben zeer snel te kunnen helpen. De vrijwilligers bezitten over meer dan voldoende gebiedskennis en zijn duidelijk zichtbaar aanwezig.
We gaan werken met 2 startmomenten.
Er is 1 goed uitgeruste verzorgingspost aanwezig.
Bij de finish ontvang je tot slot ook nog een medaille.

Deelnemen aan de Fenix night trail Run the Bats
Voor een (hoofd)lamp dien je zelf te zorgen. Zorg dat je batterijen opgeladen zijn en een werkende mobiele telefoon bij je hebt. Eenmaal binnen in het sfeervolle Nova Zembla kun je o.a. kennismaken met de producten van Fenix (

https://loveittrailit.nl/collections/all-products/Fenix ).

Heb je je ingeschreven voor de Fenix night trail Run the Bats ontvang je vooraf ook nog een nieuwsbrief met daarin een mooie aanbieding. Wil je niet wachten, dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het LiTi Chat kanaal of via info@loveittrailit.nl.

STRAVA SEGMENTEN
Tijdens onze wedstrijden zul je diverse malen in de uitdagende routes een start en een finish van STRAVA segmenten gaan tegenkomen. Dit zal gaan werken zoals hieronder omschreven:
-Je ziet een bordje LET OP Strava segment;
-Vervolgens na ongeveer 50 meter START STRAVA SEGMENT en begint dan zo hard als je kunt te rennen;
-Aan het einde van het segment zie je FINISH STRAVA SEGMENT;
-Degene die zich hebben ingeschreven voor Run the Bats of een komende andere wedstrijd van Love it, trail it en de snelste tijd hebben gelopen ontvangen een leuke Love it, trail it prijs in de brievenbus. Je hoeft hier verder niets voor te doen alleen maar rennen.
De prijzen op de diverse Strava segmenten gelden zowel voor de snelste dame alsmede voor de snelste heer;
-Even hier aanmelden dus:  https://www.strava.com/clubs/runthebats2023.

 

Fotografie

 

FishEye.events is een groep van enthousiaste fotografen en ondersteunende mensen die graag bij evenementen willen helpen met hun creativiteit. Onze roots liggen in en rondom IJmuiden, vandaar ook de vis in het logo. Omdat een Fisheye in de fotografiewereld ook staat voor een groot beeld (overzicht) was de naam al snel gekozen.
Onze core-business is fotografie. Maar daarnaast ondersteunen en helpen zij ook met de organisatie en/of uitvoering van een evenement.

Het fotografenteam bestaat uit een poule van zo’n 12 tot 15 fotografen waar zij een beroep op kunnen doen. Ieder met zijn eigen specialisme en stijl.

www.fisheye.events

Horeca

Wil je na afloop een biertje of een burgertje het kan allemaal.

De start en finish locatie van Run the Bats is waanzinnig !

  • Een prachtig uitzicht over het Kennemermeer
  • 100 meter van het strand
  • Een groot terras met stretchtent en houtkachtel
  • Wifi, beamer en scherm
  • DJ hoek en gezellige bar
  • Een privé strand
  • Een kampvuurplaats
  • 1000 parkeerplaatsen direct achter het paviljoen

Grillmaster Remy Engelbarts van BBQ4U rijdt zijn gave stoomlocomotief ook het strand weer voor ons op na het succes tijdens Run the Festung konden we eigenlijk niet meer om hem heen. Van Remy word in de regio wel gezegd dat hij de beste grillmaster zou zijn. Kom je ook proeven ?

Op het grillmenu staan: Broodjes hamburger en een echte borrelhap van de BBQ de Moink balls. Heerlijk bij een biertje en wijntje een regelrechte topper.

De kunst van het grillen, speciaal voor jou!
Genieten van vuur en smaak, dat is BBQ4U! Bij BBQ4U geloven ze in de kunst van het grillen en het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen. Hun passie voor smaakvolle gerechten en de betovering van sissend vuur komen samen in elk aspect van wat ze doen.  BBQ4U, waar elke hap een feest van smaak is en elke barbecue een viering van gezelligheid en goed eten.

Kosten
De inschrijfkosten voor deze Run zijn € 17,50 en € 22,50 euro waarvan een deel zal worden afgedragen aan Natuurmonumenten. Een donatie aan Natuurmonumenten word zeker op prijs gesteld.

“Steun de natuur! Het parcours van Run the Bats loopt door een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Heerlijk om hard te lopen en jezelf uit te dagen. Natuurmonumenten zorgt voor de natuur en de toegankelijkheid van het gebied. Dat doen we voor, namens en met iedereen die van de natuur houdt. Doe ook mee, steun Natuurmonumenten en dit mooie gebied door lid te worden of een donatie te doen! Zodat dit parcours en andere trails zo mooi blijven.”

Link naar lid worden: https://www.natuurmonumenten.nl/word-lid

Link naar donatie: https://www.natuurmonumenten.nl/donatie/natuurmonumenten

Aanmelden
Aanmelden kan uitsluitend vooraf via de website. Restitutie van de inschrijfkosten is niet mogelijk.

Praktische informatie
📅 Datum: vrijdag 15 december;
⏱ Starttijd: Start 19km 19.00 uur, 13,5km 19.30 uur, 
📍 Parkeerplaats: Kennemerstrand IJmuiden;
💶 Kosten €17,50-€22,50
➡️ Aanmelden: Via de website, per persoon!!! met vermelding van voornaam, achternaam, telefoonnummer en noodnummer,
📲 Betalen: online

  • Respecteer elkaar en heel veel plezier!

*AANSPRAKELIJKHEID EN DEELNAME
Je dient te beschikken over een goede conditie en dient een redelijke ervaring te hebben met het lopen in off-road terrein
(heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.). Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording.
De organisatie kan niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures. Love It Trail It is, behoudens haar
verantwoordelijkheid voor de wet, op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of
ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel. Love It Trail It
behoudt zich het recht voor de route, start- en/of finishtijden en/of -plaatsen te wijzigen of het evenement geheel of gedeeltelijk
af te gelasten op grond van extreme weersomstandigheden of andere calamiteit(en), waarbij dit in redelijkheid niet anders van
Love It Trail It kan worden verwacht. Er bestaat als dan geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch op vergoeding van
(im)materiële schade. Er bestaat ook geen recht op teruggave van het inschrijfgeld, noch vergoeding van (im)materiële schade
bij evt niet volledig af (kunnen)leggen van het (uitgezette) parcours.

#loveittrailit

 

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen