Even voorstellen, Alex , Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, Alex , Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, persoonlijke korte verhalen, Meet the LiTi crew!

Hallo ik ben Alex,

35jaar – Amsterdam

Al geruime tijd draai ik al mee in de sport wereld, dat vanuit huis uit al met de paplepel is ingegoten.

Mijn opa was ooit Nederlands kampioen hordelopen en mijn tante heeft voor het Franse waterpolo team gespeeld.

Hiermee ben ik altijd al aangespoord om met verschillende sporten kennis te maken en te beoefenen tot zelfs in mijn carrière als kok te koken op voedingswaarde voor de topsport en olympiërs.

Al met al is hiervan hardlopen wel hetgeen wat het langst is blijven hangen en graag mijn tijd in verdrijf. Inmiddels focus ik mij op de Triatlons, bikepacking en ultra/trail running. Dat laatste is wel hetgeen waarin ik mezelf zie als een soort sportieve versie van Indiana Jones.Iemand die elke keer weer een gaaf avontuur tegemoet gaat en allerlei obstakels heeft te overwinnen. De ene keer succesvoller dan de andere.

Onlangs mijn eerste 100km ultra gelopen over de Utrechtse Heuvelrug. En nu focus op een 70.3 Triathlon onder de 5hr.

Groet, Alex

#loveittrailit #meettheliticrew

 

 

 

Laat een reactie achter

Wat zoekt u?

Winkelwagen