Even voorstellen, Ron van Kooten. Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, Ron van Kooten. Meet the LiTi crew!
Mijn naam is Ron en ik ben de oprichter van Love it, Trail it ( www.loveittrailit.nl ), in 1969 geboren, gehuwd met Ingrid, papa van Bram 11 en Amber 13. We wonen inmiddels alweer 12 jaar met veel plezier in Velserbroek. Ik ben op dit moment werkzaam als zelfstandig cateraar, ik verkoop sportrepen voorzien van chiazaad en trailrunning poles.

Sporten zit in mijn bloed. Van kinds af aan ben ik bezig geweest met judo, jiu jitsu, body building maar vooral heel erg veel voetballen. School, het leren vond ik maar niets, als de bel ging dan wist ik niet hoe snel ik kon gaan sporten of buitenspelen.

Na mijn middelbare school ben ik direct voor de zomervakantie gaan solliciteren bij de Koninklijke Marine en ik kon me na de zomervakantie melden in Rotterdam bij het Korps Mariniers. Een bevriende hardloopinstructeur adviseerde mij om als voorbereiding te beginnen met veldlopen. Deze trainingen hebben mij geholpen de felbegeerde baret op zeer jonge leeftijd te halen.

Op mijn 17e liep ik mijn eerste halve marathon op de plek waar het allemaal begon in Schoorl. De laatste race die ik liep was de Costa Blanca Ultra Trail, eind november 2021, 52 lentes.

Zowel als hobby als tijdens vakanties ben ik graag op allerlei manieren buiten aan het spelen. Als hobby trekt Trailrunning en Ultra Trailrunning mij het meest vanwege het rennen in de natuur, het avontuur en de voorpret, waaronder natuurlijk mooie routes maken.

Ik hoop je graag een keer een hand te kunnen geven tijdens een van onze evenementen.

Love it, Trail it !
Groet,

Ron

#loveittrailit #meettheliticrew

2 berichten

 • https://www.jutter.nl/run-the-festung-zeker-voor-herhaling-vatbaar/, hierbij de link naar het artikel.

  Jutter | Hofgeest, Ingeborg Baumann
 • Hi Ron,
  Was het wat het meer van Khao sok?
  Verder veilig thuis gekomen?
  Gr.

  Paul

Laat een reactie achter


2 berichten

 • https://www.jutter.nl/run-the-festung-zeker-voor-herhaling-vatbaar/, hierbij de link naar het artikel.

  Jutter | Hofgeest, Ingeborg Baumann
 • Hi Ron,
  Was het wat het meer van Khao sok?
  Verder veilig thuis gekomen?
  Gr.

  Paul

Wat zoekt u?

Winkelwagen