Even voorstellen, Menno , Meet the LiTi crew!

Even voorstellen, Menno , Meet the LiTi crew!
Mijn naam is Menno Soentken, 38jaar, vader en outdoor fanaat.

Ik ben een echte multi-sporter. Hardlopend op de trails, mountainbike, racefiets of wandelend in de bergen en bossen. Maar bovenal hou ik van de ongerepte natuur en het opzoeken van persoonlijke grenzen.

Die combinatie heeft me gebracht bij het ultra lopen. Niet sneller, maar verder met meer aandacht is hierbij mijn motto. Een persoonlijk doel is het lopen van een 100mile MUT (Mountain Ultra Trail).

Naast het lopen ben ik ook bewust bezig met voeding en de impact op prestaties. Ik ben dan ook trots om Näak ambassadeur te mogen zijn. De ideale sportvoeding voor het beoefenen van mijn passie: go farther, longer!

See you on the trails!

Laat een reactie achter

Wat zoekt u?

Winkelwagen