Even voorstellen, Remco Roomer. Meet the LiTi crew !

Even voorstellen, Remco Roomer. Meet the LiTi crew !
Ik ben Remco Roomer, 42 en woon in Velserbroek met mijn vrouw en kids. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de offshore windmolens.

Ik heb het hardlopen pas een jaar of 5 geleden ontdekt. In het begin had ik moeite om 1 kilometer aan een stuk hard te lopen, maar ondertussen heb ik die afstand aardig weten uit te breiden 😉 en kan ik niet meer zonder regelmatig "even" de deur uit te gaan. Met maar 2 kilometer lopen zit ik al in Spaarnwoude of de duinen en dan kan het genieten beginnen.

Ik hoop nog veel gezellige kilometers weg te trappen met gelijk gestemden, dus bij welke trail zien wij elkaar?

Sportieve groet,

Remco

#loveittrailit #meettheliticrew

Laat een reactie achter

Wat zoekt u?

Winkelwagen