Run the Festung eindverslag & uitslag STRAVA segment m/v LiTi inspired

Run the Festung eindverslag & uitslag STRAVA segment m/v LiTi inspired

 

 

 

 

 

 

Beste deelnemers, vrijwilligers en deelnemende bedrijven,

Namens de hele crew van Love it, trail it onze hartelijke en oprechte dank aan ieder van jullie voor het maken van Run the Festung-evenement tot een onvergetelijk succes! Jullie niet-aflatende steun, toewijding en enthousiasme hebben van dit evenement echt een trail feestje gemaakt, 100% sportiviteit en het pure plezier van trailrunning.

Aan onze fantastische deelnemers:

Bedankt dat je je trailschoenen hebt aangetrokken, de uitdaging bent aangegaan en naast ons hebt gerend over de uitdagende, schilderachtige historische paadjes van Run the Festung. Je passie voor trailrunning en vastberadenheid om je grenzen te verleggen, inspireerde iedereen. De kameraadschap die we zagen en positieve geest die je tijdens het evenement aan de dag legde, waren echt lovenswaardig. We hopen dat je net zoveel van de ervaring hebt genoten als wij, en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te verwelkomen voor meer avonturen op een van de evenementen van Love it, trail it.

Aan onze geweldige deelnemende bedrijven:

Uw niet-aflatende steun en geloof in onze missie om gezondheid, fitheid en een diepe band met de natuur door middel van trailrunning te bevorderen, hebben bijgedragen aan het succes van Run the Festung. Dankzij jullie bijdragen en samenwerking hebben we een evenement kunnen organiseren dat ronduit geslaagd was. Samen hebben we niet alleen een onvergetelijke dag voor de deelnemers gecreëerd, de deelnemers voorzien van nieuwe gear, maar ook de trailrunning gemeenschap als geheel versterkt. We zijn je enorm dankbaar voor je inzet.

We willen ook onze waardering uitspreken voor de vrijwilligers, sponsors en iedereen die onvermoeibaar achter de schermen heeft gewerkt om ervoor te zorgen dat het evenement soepel en efficiënt verliep. Je toewijding en harde werk waren onmisbaar voor het algehele succes van Run the Festung.

Als we nadenken over deze ongelooflijke gave trail, zijn we trots en voldaan. Run the Festung heeft ons niet alleen verenigd als trailrunning crew, maar heeft ons ook in staat gesteld nieuwe verbindingen en vriendschappen te maken.

Nogmaals bedankt aan alle deelnemers, alle vrijwilligers, bunker museum, re-enactment groepen, Natuurmonumenten, fotograven en deelnemende bedrijven voor jullie overweldigende steun. We hadden het niet zonder jullie kunnen doen en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer onvergetelijke momenten samen te creëren. (Run the Festung 2.0)

Blijf rennen, blijf ontdekken en blijf de schoonheid van de natuur en de paden omarmen!

Met sportieve groet,

Ron van Kooten

Eigenaar

 

Persbericht:

 

 

Het STRAVA segment:

Waar was nu het Run the Festung Strava segment:

3km lang zo hard je nog kon terug rennen over het strand, na een volgens velen 'lastig' stukje duin op handen en voeten te hebben moeten lopen.

Bij de dames won Saskia Kaarsgaren en bij de heren Sjors van Noort, van harte gefeliciteerd!!!

Met beide is inmiddels via de email contact opgenomen en zullen binnenkort een leuke prijs ontvangen van Love it trail it!

Hieronder volgen foto's gemaakt door FishEye.events, deelnemers, vrijwilligers:

 

 

Tot de volgende ;) #loveittrailit !!!

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen