CUSTOMERS REVIEW: ALTRA VIA OLYMPUS DAMES

CUSTOMERS REVIEW: ALTRA VIA OLYMPUS DAMES

 Foto: Lindsay Tai-Tin-Woei

Ik heb de Altra via olymus in het paasweekend goed kunnen testen!

Een lang weekend naar Stoumont waar ik drie dagen prachtige trails heb gelopen: 97 km, 3300 hoogtemeters in 5 runs.

Hierbij heb ik de Altra Via Olymus afgewisseld met de Nike Zegama’s en dus goed het verschil kunnen voelen.

Ook tijdens de Last Man Standing (op de weg) heb ik de Altra’s verschillende rondes aangehad, vooral na de nodige kilometers toen mijn voeten moe waren en ik last begon te krijgen van mijn beklemde kleine teen in de andere schoenen. De Altra’s zijn lekker breed aan de voorvoet waardoor mijn tenen de ruimte kregen, erg prettig.
Ook in de Ardennen voelde dit heel fijn. Ik heb een redelijk bede voorvoet en in de Altra’s hebben de tenen heerlijk de ruimte, ze voelen zo comfortabel dat je er uren op kan doorlopen.De schoen heeft een balanced cushioning platform waardoor de voorvoet en hiel even hoog staan er en geen drop is. Het foam is super stevig maar ook heel zacht.
Fijn dat er met afdalen voldoende ruimte is voor de voorvoet en tenen aan de voorkant en in de breedte van de schoen. Na al die kilometers in Stoumont & Trois Point zaten de Altra’s nog steeds comfortabel, de veters en de lip sluiten ook goed aan waardoor je nergens last van hebt. Ik heb echt genoten van het comfort die de schoenen bieden; geen pijntjes, geen drukpunten echt 100% genieten.De eerste keer op een schoen met zero drop natuurlijk wel eerst rustig de kilometers opgebouwd. Ik kende het merk niet en heb ook niet eerder gelopen op Altra’s maar deze gewonnen tijdens Run the Bats en waarschijnlijk niet mijn laatste paar van dit merk.

#loveittrailit

 

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen