Duivelse uitdaging 2022 is ten einde

Duivelse uitdaging 2022 is ten einde

Wat een fantastische 2022 editie en we kunnen eigenlijk niet beter beginnen dan jullie allemaal te bedanken voor jullie deelname en vervolgens direct hieronder de eind montage van Tony's Kavse zijn Duivelse 666 challenge te laten zien.

Tony won dus de Duivelse 666 challenge en nu denk je misschien hoe werden de winnaars dan gekozen?

Er zijn 2 actieve beheerders van de DU op facebook actief, een crew lid en de eigenaar van Love it, trail it. Deze 4 crew members hebben totaal onafhankelijk van elkaar gekeken naar alle posts op de diverse social media kanalen en Strava.

Nou de uitkomst was duidelijk en voor de oplettende kijker: Belgie 2 - Nederland 1.

De 222 winnaar gefeliciteerd !

Vandaag mijn prijs ontvangen, een aantal lekkere energierepen en een heerlijk Recharge hoodie met broek van fusion #loveittrailit. Geweldig, super blij mee en het zit uitstekend. Opladen maar😊

De 444 winnaar gefeliciteerd !

  
Vandaag een paar prachtige trailstokken en een dik snoeppakket aan de deur gekregen 🤗🤗🤗 Wat een leuke prijs! Dankjewel! #loveittrailit Nu ga ik die sebiet al op een van onze 3m hoge heuvels willen gaan uitproberen 🙈

De 666 winnaar gefeliciteerd !

 
Vandaag stak mijn hoofdprijs in de brievenbus... een paar Altra's!!! Ze zien er geweldig uit en ik kijk er naar uit om deze uit te testen!
Zoals jullie weten heeft Love it, trail it dit jaar voor het eerst de Duivelse Uitdaging georganiseerd en kunnen eigenlijk niet wachten om weer te gaan wandelen, joggen, rennen of trailen met jullie tijdens de Duivelse Uitdaging 2023.
De volgende editie zullen er voor de meeste van jullie positieve aanpassingen plaats gaan vinden in onder andere een nieuwe Duivelse Uitdaging. We hopen natuurlijk dat jullie allemaal de enquette die Menno zal gaan verspreiden gaan invullen en opsturen. Op basis hiervan weten wij nog beter wat jullie wensen zijn.
Onze speciale dank gaat uit naar:
Alle crew leden van Love it, trail it, crew leden en beheerders: Menno & Marek in het bijzonder, alle sponsoren en mensen die op de achtergrond de Duivelse denktank versterkten.
Sponsoren:

Feetures Benelux, Hike a-way, Fusion sportswear, Mountain King Benelux, Altra Europe, Chia Charge EU, Näak, Chimpanzee nutricion en last but not least Love it, trail it!

Over enkele maanden komen wij nog even bij jullie terug met een update, blijf de Duivelse Uitdaging dan ook volgen.

Doe je volgend jaar ook (weer) mee?

Sportieve groet,


De Love it, trail it crew


#loveittrailit
@loveittrailit
info@loveittrailit.nl

 

 

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen