Duivelse Uitdaging UPDATE week 49

Duivelse Uitdaging UPDATE week 49

Week 49:

Zondag 11 december om 20.30 uur van de Duivelse Uitdaging was dit de stand van zaken:

 • -        413 hebben zich inmiddels ingeschreven voor de 2022 editie
 • -        71.881 gezamenlijke kilometers
 • -        5734 ingevoerde afstanden
 • -        8 hebben er 80 kilometer gelopen
 • -        25 deelnemers hebben 66k gelopen
 • -        65 deelnemers hebben 50k gelopen
 • -        101 deelnemers hebben 42k gelopen
 • -        186 deelnemers hebben 30k gelopen
 • -        286 deelnemers hebben 10k gelopen
 • -        264 deelnemers hebben 1k gelopen
 • -        20 deelnemers hebben nog 0 afstanden ingevuld
 • -        2 deelnemers zijn klaar met de Duivelse Uitdaging

En wederom zijn we blij om te zien hoe jullie bezig zijn de Duivelse afstanden te bedwingen. Hele mooie verhalen komen voorbij en magnifieke foto's en filmpjes. Heb je een gaaf filmpje en wil je dat we deze kunnen delen email deze dan naar: info@loveittrailit.nl of Whatsapp deze naar +31625034408, bedankt alvast hiervoor.

Deze week stond ook in het teken van de aankondiging van de 444 super Mountain King Poles & Food hoofdprijs. Een onwijs gave, effectieve, gezonde en lekkere combinatie t.w.v. €200.

Voorwaarden voor deelname:
Als je de Duivelse Uitdaging 444 hebt volbracht, maak voor 4 januari een gave post over de Duivelse Uitdaging (wat motiveerde, waar tegen aangelopen, mooie momenten, moeilijke momenten etc) onder de noemers:
@loveittrailit
#loveittrailit

Je kunt dit bericht ook naar ons mailen info@loveittrailit.nl

Onder alle inzenders verloten we in de tweede week van januari de prijs.

Sportieve groet,


De Love it, trail it crew
#loveittrailit
@loveittrailit
info@loveittrailit.nl

Mountain King Poles

Om de juiste lengte van de pole te controleren:
 • Sta met je raceschoenen aan, elleboog 90 graden gebogen en vuist gebald alsof je een paal vasthoudt. Meet vanaf de top van je duim tot aan de vloer (het makkelijkst tegen een deurkozijn). Dit is een goede gids voor de beste stoklengte voor jou.
 • Schoenzool dikte, arm- en beenlengte maken allemaal een verschil voor de juiste stoklengte.
 • Stuur ons een e-mail/whatsapp of bel ons als u meer hulp nodig heeft.

FASTEST, STRONGEST, LIGHTEST!!!

Hieronder een filmpje van hoe snel Mountain King poles (104gr in 4 delen) in elkaar gezet zijn. Het betreft een supersnelle demo van LiTi crew lid Michel Klaver, zo snel dat je vast nog een paar keer zult gaan bekijken:

https://youtube.com/shorts/YINx9zZTx7o?feature=share

 

Food:

Chia Charge

Chia Charge niet meer weg te denken bij Love it, trail it en sinds 2012 maken ze sportvoeding die je niet alleen helpt om beter te presteren, maar ook heerlijk smaakt. Ook in de door Chia Charge in Yorkshire gebakken flapjacks vind je geen eigenaardigheden, alleen maar goede eerlijke ingrediënten worden gebruikt die je ook in je keukenkast zult aantreffen Deze zorgen ervoor om je lekker te laten bewegen en je goed voelen.

Bij onze trail wedstrijden en evenementen geven we vaak een heerlijke flapjack mee voor onderweg. Bewezen effectief !!! #chiacharge

Chimpanzee:

Chimpanzee: vanuit het assortiment van Chimpanzee.com hebben wij een aantal producten uitgekozen en opgenomen in onze zero bullshit trail run shop.

Je vraagt ​​je vast af of het brood dat je eet geen pesticiden bevat. Wil je weten of het water dat je drinkt schoon is? Is het echt nodig om het door half Europa te vervoeren?

Toen we besloten om de eerste repen te maken, voelden we een paradox in de verschillende percepties van gewoon voedsel en voeding voor atleten. Waarom zijn we geïnteresseerd in de kwaliteit van gewoon voedsel, maar gebruiken we tijdens het sporten repen of gels vol chemicaliën, conserveermiddelen en kunstmatige suikers? We weten dat het mogelijk is om een ​​natuurlijke sportvoeding te produceren die qua voedingswaarde compleet en smakelijk is.

Chimpanzee is een puur natuurlijk sportvoedingssysteem voor uw actieve leven.

Start met Chimpanzee Natural Sports Nutrition en proef het verschil.

Start met Chimpanzee Natural Sports Nutrition en je voelt en proeft het verschil.

En dan onze laatste aanwinst die we zijn gaan importeren Näak.


 

Beschrijving

Näak maakt performance energierepen, energiewafels en eiwitpoeders voor duursporters en avonturiers allerhande. Gemaakt met duurzame en niet-GMO-ingrediënten, met oog voor mens en planeet.

Ontdek een betere manier om je avonturen van brandstof te voorzien met Näak Ultra Energy. We maken heerlijke sportvoeding met oog voor mens en planeet. Probeer het vandaag nog! Ontdek de producten!

 

Ultra-energie

Näak is geboren in Canada met één missie: de meest efficiënte en duurzame brandstof voor duursporten bouwen. Het is allemaal gebaseerd op één radicaal idee. Langdurige energie aangedreven door hoogwaardige en duurzame ingrediënten. Of, zoals wij het noemen, ultra energie.

 

Geschiedenis

Minh en Will zijn twee duursporters die in 2016 deelnamen aan de Wereldkampioenschappen Triatlon. Vanuit hun keuken in Montreal, Canada, begonnen ze hun eigen energierepen te maken met een grote ambitie: sportvoeding duurzamer maken. Ze noemden het Näak voor voeding voor avontuurlijke atleten die kilometers rennen. In de 4 jaar daarna is Näak omarmd in de harten van meer dan 100.000 outdoor liefhebbers en wordt het nu gedistribueerd in 800 winkels in Noord-Amerika.

 

Twee vrienden, één missie

Het is niet alleen een passie voor duursporten die William Walcker en Minh-Anh Pham samenbracht. Ze waren toegewijd aan het ontwikkelen van een revolutionair idee.

De twee vrienden maken deel uit van de Y-generatie en werden zich steeds meer bewust van de impact van de voedingsindustrie op het milieu. Beiden vegetarisch, besloten ze hun dieet radicaal te veranderen door alternatieve eiwitten te integreren om hun langeafstandstrainingen van brandstof te voorzien: hun eerste energiereep was gemaakt met krekelpoeder, een van de meest duurzame eiwitbronnen die beschikbaar zijn. Daarbij leverden ze de maximale prestatie voor de minimale milieu-impact. Drie jaar later ontwikkelden ze twee energierepen van plantaardig eiwit om hun idee te verfijnen.

 

Ontworpen door atleten, door atleten

Näak is gedreven om de grenzen van prestaties te verleggen met behulp van de meest duurzame complete eiwitbron die beschikbaar is.

Onze producten zijn ontworpen door sportvoedingsdeskundigen om langeafstands- en intensieve trainingen en races te voeden door je te voorzien van de elektrolyten en aminozuren die je nodig hebt voor hydratatie en je spieren. En we werkten samen met chef-koks uit Montreal om een ​​heerlijk recept en een smeuïge fudge brownie-textuur te verkrijgen die bestand is tegen extreme temperaturen.

Tegenwoordig zijn duizenden professionele en amateuratleten, waaronder de Canadese kampioen ultramarathon en ultra afstandsfietsen, afhankelijk van Näak-producten om nieuwe speelterreinen te verkennen en te herdefiniëren wat fysiek mogelijk is.

 De foto's en verhalen van afgelopen week:

Vandaag de laatste en langste afstand gelopen van de Duuvelse Uitdaging. De mini 222 😈 is verslagen. Het moest natuurlijk wel een uitdagende afsluiter worden dus een mindset training gemaakt met rondjes, rondjes en nog eens rondjes. Ohja en steeds elk rondje dat klote bultje😁. De DU heeft er wel voor gezorgd dat ik tijdens mijn trailweek steeds meer meters moest maken, want als ik op het lijstje keek als ik weer bij start was, was het chips deze afstand heb ik al gelopen😁 #MissieGeslaagd #loveittrailit #Duivelseuitdaging #Duivelsefinisher

17 km ✅ 10 Km tijdens de KLM Urbantrail Eindhoven daarna nog n rondje in Venray 12 km 🤗
As Zaterdag het laatste duiveltje 30 km 👿 #duivelseuitdaging 💪😊
Mooi rondje Lisse gelopen. En weer 25 kilometer voor de duivelse uitdaging. #loveittrailit #garmin #running #duivelseuitdaging #lisse #runnersofinstagram #iloverunning
Gisteravond was het tijd voor een echte duivelse uitdaging, niet de afstand, maar het parcours was Duivels😈 nog nooit had ik over zo'n parcours voortbewogen want van rennen kwam weinig...
De Darkley wat was je Gaaf!
In de zomer hoorden Dolf en ik over een mysterieuze trail in de Ardennen.
Die wat trekjes van de barkleymarathon had. En toen we uitgenodigd werden...
Gisteravond was het eindelijk zover. De trail moest in een team worden afgelegd en ik vormde een team met Dolf en Marc.
Direct na de start kwam er een stevige klim naar boven, direct merkte ik dat mijn longen nog niet hersteld waren van mijn covid besmetting een paar dagen eerder. Daarna kwam de eerste serieuze
Afdaling na en al snel schoof ik naar onder op mijn buik, en een boom ving mij op. Als snel hadden we door dat vaak de beste optie was om maar gewoon naar beneden te glijden op je kont, dan kun je niet vallen ( ik was blij dat ik 2 broeken aanhad tegen de kou) na elke spectaculaire afdaling kwam een net zo stijle klim harken recht tegen wand op wat soms onmogelijk was zonder touw wat tegen de rotswand was gehangen te gebruiken. Mijn lichaam werkte niet mee, mijn ademhaling piepte en zelfs op de korte vlakke stukken kon ik amper rennen maar ik genoot van elke meter van het avontuur. Wel was ik de schildpad van het team.
Bij km 9 in een stevige klim branden mijn longen er bijna uit en met een ronde tijd van 1 km in 26 minuten was het duidelijk dat ik op deze manier pas om middernacht aan zou komen bij de finish. Ook herkende ik de mijn waar ik een paar weken eerder was bij een trail en waar ik 50 km op gemak met een tempo van 6 km per uur had gewandeld. Dit parcours was uiteraard veel heftiger en uitdagender maar het was duidelijk dat mijn lichaam er klaar mee was en toen we na 10 km bij een weg uitkwamen nam ik afscheid van Dolf en Marc en liep ik langs de Ourthe terug naar de finish. Dolf en Marc bikkelde door over wat achteraf bleek de zwaarste klim. Terug bij de finish waren de meeste deelnemers al gefinisht en hing er een geweldige sfeer iedereen had eten en drinken bij zich er waren bbq's en een vuurschaal en alles werd gezamenlijk op gepeuzeld en gedronken. Met handen, voeten en een beetje Engels vormden er zich leuke gesprekken bij de bbq.
Wat een avontuur, de route vind ik nooit meer terug hoe graag ik dat ook zou willen en het laatste stuk er aan zou willen plakken.
Waarschijnlijk was dit de laatste editie, toch hoop ik nog een keer deel te kunnen nemen om hem helemaal te kunnen voltooien.
Dankjewel Bas en Bjorn voor ons mee te nemen naar dit avontuur.
Vandaag met Diana de kersttocht gelopen in Alblasserdam. 25 km met een gevoelstemperatuur van -6.
Nu de 20 km weg ❌️❌️ van de
😈 uitdaging. Als je een nummer opgespeld krijgt dan gaat het altijd iets gemakkelijker en sneller. Terhills Trail 2022 te Maasmechelen 30km met 650 HM 46 plaats. Love it, Trail it
👹 DU 11
Het was een goed Duivels 😈 weekend. 2 Afstanden af kunnen vinken. Zaterdag op het donkere, winderige en lege strand. Vandaag gewoon in Hometown Wageningen. Wat is meedoen met de Duivelse Uitdaging leuk. Het is voor mij de eerste keer!

 

Zo dat was hem weer voor deze week.

Succes weer de komende week en stay tuned want we komen weer met wat leuks!!!

Sportieve groet,
De Love it, trail it crew
#loveittrailit
@loveittrailit
info@loveittrailit.nl

Succes komende week, de love it, trail it crew!!!

 

 

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen