MERRELL, DE HOOFDSPONSOR VAN DE SKYRUNNER® WORLD SERIES 2024

MERRELL, DE HOOFDSPONSOR VAN DE SKYRUNNER® WORLD SERIES 2024

Na een solide samenwerking van vier jaar, waarin beide partijen steeds sterker zijn geworden, heeft de Skyrunner® World Series aangekondigd dat outdoorschoenenspecialist Merrell de officiële hoofdsponsor voor het komende seizoen zal zijn.

De nieuwe naam Merrell Skyrunner® World Series staat klaar om een ​​hoogtepunt van het hardloopseizoen te worden en aanzienlijke verbeteringen teweeg te brengen voor atleten, fans en media. Ontwikkelingen in de serie voor het circuit van 2024 zijn onder meer:

Verdere wereldwijde groei met meer races op nieuwe locaties, waaronder Maleisië, Mexico, Zuid-Korea, Thailand en Turkije, waardoor het als een mondiaal platform voor het outdoormerk fungeert en Merrell in veel van zijn belangrijkste markten aanwezig kan zijn.

De nieuwe U23 Trofeo Esteban Olivero, een ranglijst onder de 23 jaar die tot doel heeft jonge atleten te ondersteunen, ontwikkelen en onder de aandacht te brengen.

Naast dat het dient als platform om de nieuwste innovaties van Merrell onder de aandacht te brengen, biedt het een uitstekende gelegenheid om producten, zoals de nieuwe MTL Skyfire 2 en de nieuwe MTL Long Sky 2 Matryx, te testen op het uitdagende terrein waarvoor ze specifiek zijn ontworpen. Het testen van openbare schoenen zal ook beschikbaar worden gesteld op evenementen gedurende de hele kalender – een succesvol initiatief dat in 2023 werd beproefd. Door de jaren heen heeft Merrell altijd een team van sterke internationale atleten gehad die op het hoogste niveau in het circuit hebben gestreden. waaronder Ragna Debats, Denisa Dragomir en de nieuwe rijzende ster Louison Coiffet – om er maar een paar te noemen – en we kunnen verwachten dat veel van Merrells ongelooflijke atleten het merk in 2024 weer zullen vertegenwoordigen.

Jonathan Quint, EMEA Product & Marketing Director van Merrell, zegt:

“We hebben een lange geschiedenis van samenwerking met de Skyrunner® World Series, dus door onze samenwerking verder te verbeteren, kunnen we de serie verder ondersteunen en Merrell’s toewijding aan elite trailrunning demonstreren.

SWS opereert op het hoogtepunt (letterlijk en figuurlijk) van onze sport en het is duidelijk dat de atleten en producten van Merrell dit ook doen. Het samenwerkingsverband geeft hiervan een fysieke representatie. Maar het is meer dan dat: we zien het SWS-team als geweldige partners, zodat we kunnen voortbouwen op de geweldige start die we in de sport hebben gehad.

Ons doel met deze samenwerking is om onze positie als merk dat op het hoogste niveau binnen de Trail Running-omgeving opereert, verder te verbeteren. Wij zien de combinatie van Merrell, de SWS en onze topsporters als het toonbeeld van Trail-geloofwaardigheid. We willen laten zien dat onze producten de zwaarste uitdagingen aankunnen, zodat zelfs als hardlopers de toppen van de SWS niet beklimmen, ze beseffen dat onze schoenen hen overal mee naartoe kunnen nemen. Uiteindelijk willen we meer mensen inspireren en aanmoedigen om in de natuur te gaan hardlopen en te profiteren van de impact die het geweldige buitenleven heeft op ons welzijn.”

Etienne Rodriguez, Managing Director van de Skyrunner® World Series, zegt:

“Ik ben erg trots om onze samenwerking met Merrell voor het vijfde jaar voort te zetten. Onze uitgebreide samenwerking stelt beide bedrijven in staat een gedeelde visie te blijven ontwikkelen die ten goede zal komen aan de Series en de races daarin, maar ook aan de sport in bredere zin.

Merrell's titelsponsoring van de serie spreekt van zijn inzet voor competitieve trailrunning bij de elite. Hardlopen op dit niveau vereist een gevarieerde lijn trailrunningschoenen die zeer doordacht en vakkundig zijn ontworpen om de verscheidenheid aan uitdagingen van elke SkyRace te overwinnen. Onze hardlopers hebben schoenen nodig die licht en snel, gripvast, stabiel en duurzaam zijn. Merrell heeft een lijn hoogwaardige trailrunningschoenen met een randje gecreëerd, die perfect past bij de Merrell Skyrunner® World Series. De ambitie van Merrell om mensen aan te moedigen om in de natuur te rennen, sluit aan bij de onze.

In onze poging om de serie wereldwijd uit te breiden, willen we mensen de mogelijkheid bieden om op unieke, prachtige plekken te rennen, op en neer door enkele van de meest fascinerende landschappen ter wereld. Met Merrell zijn we goed uitgerust om onze visie werkelijkheid te laten worden.”

 

*Foto: Merrel Agility 5 €139,90

De Merrell Skyrunner® World Series begint op 2 maart met Acantilados Skyrace op het eiland La Palma voordat hij 20 locaties op vier continenten bezoekt en eindigt met de SkyMasters, Marato del Dements, in Spanje op 16 november.

Natuurlijk zijn er regels aan verbonden.

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen