Addie van der Vleuten, het Trekvogelpad 400 kilometer

Addie van der Vleuten, het Trekvogelpad 400 kilometer
Het trekvogelpad is een LAW (lange afstands wandelroute) en betreft 400 km van de westkust Bergen aan Zee naar het oosten in Enschede.
Vrijdag na het werk werd ik in Bergen aan zee afgezet en ben gestart aan de tocht. Elke dag loop ik een deel en slaap in b&b om zo een beetje relaxed vakantie houden 😎. Ik liep de gehele tocht op de nieuwe sokken van Feetures die ik tijdens Run the Pubs in Limburg had aangeschaft in de Love it, trail it store. Zie link:

https://loveittrailit.nl/collections/feetures/Sokken .

De eerste dag 140 kilometer tot Hilversum. De nacht gaat best moeizaam er zitten 2 pontjes in dus moet wat omlopen. Eenmaal in het licht is het mooi en het natuurgebied het Twiske is prachtig met al het water. Overdag al behoorlijk last van de warmte dat wordt nog wat de komende dagen 😅
De 2e dag loop ik 63 km met mooie stukken over de Utrechtse heuvelrug en Arnoud Buhrs stond onderweg met een kofferbak verzorgingspost, heerlijk !!
De 3e dag loop ik 70 kilometer naar Otterlo. Ik ben vroeg gestart vanwege de warmte. De route is heel mooi over de Grebbenberg en de Veluwe.
De 4e dag 90 km tot Eibergen ben al om 00:30 uur gestart omdat in de middag 40 graden wordt. Het eerste stuk in het donker is best lastig over de Veluwe, gelukkig wordt het daarna snel licht en komt Margret langs voor extra drinken en kan eindelijk die zware rugzak af van 6 kg. Het was een mooie gelegenheid om deze rugzak van Instinct de XX eens te testen. Zie link:https://instincttrail.nl/collections/backpacks Rond 14 uur was ik klaar en gaar 😉.

Op naar de laatste dag, nog 41 km naar Enschede.
Het finish biertje en ijsje smaakte heerlijk!

Laat een reactie achter

Houd er rekening mee, berichten moeten worden goedgekeurd voordat het zichtbaar is

Wat zoekt u?

Winkelwagen